Sequur

Over Sequur

Praktijkervaring en bouwkundige kennis

Sequur Bouwexpertise is een onafhankelijk expertisebureau dat is gespecialiseerd in het monitoren van de bouwomgeving. Wij staan voor hoge kwaliteit, service en flexibiliteit. Onze rapportages zijn overzichtelijk en uitgebreid met veel beeldmateriaal. Uiteraard worden onze bouwkundige (voor)opnamen uitgevoerd door een medewerker die staat ingeschreven als NIVRE registerexpert.

Eigenaar dhr. M. Hut is altijd werkzaam geweest in de bouwsector en heeft daardoor veel bouwkundige kennis. De laatste 16 jaar heeft hij ervaring in de branche Monitoring Bouw & Infra en is geregistreerd als NIVRE registerexpert onder nummer 19-3122.

Het Nederlands Instituut Van Register Experts, NIVRE beheerst de Register van schade-experts, risicodeskundige een coördinatoren fraudebeheersing. Het NIVRE eist van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan de vastgestelde kwaliteitseisen die aansluiten aan de hoge eisen die de hedendaagse markt en maatschappij stelt. Naast de opleidingseisen dienen de ingeschrevenen eveneens het Permanente Educatie Programma te volgen, om de inschrijving te behouden. Op de website van het NIVRE vind u alle informatie over het doel en de activiteiten van het NIVRE en andere relevante zaken met betrekking tot expertise, inspectie en taxatie in de breedste zin van het woord.

Neem contact op

06-42533090
info@sequurbouw.nl

NIVRE registerexpert